maandag 25 maart 2013

Jomtien (Gay) Beach
Vanochtend werd ik wakker van een harde klik op mijn kamer. Geen goed teken, meestal betekent dat de stroom is uitgevallen. En ja hoor, geen stroom. Het duurde meer dan twee uur voordat er weer stroom was. De hele buurt zat zonder stroom omdat ze in Walking Street bezig waren met werkzaamheden, misschien wel heel Pattaya. Ook het mobiele netwerk lag plat. De komende maanden heeft Thailand een tekort aan stroom. Vooral omdat de temperaturen flink op zullen lopen en er veel extra airco's in gebruik zullen zijn. Ik schat dat in heel Thailand misschien wel honderd miljoen airco's hun werk doen. Volgens de receptioniste van het hotel zal dan om de haverklap de stroom uitvallen.

Het was al vroeg warm vanochtend in Pattaya, met een tropische temperatuur van 38 graden. Komende week zal de temperatuur alleen maar verder stijgen. Mij hoor je niet klagen dat het warm is, voor mij kan het niet warm genoeg zijn.
Na een dagje rust aan mijn lijf was het weer tijd om naar het strand te gaan. Mijn favoriet strand is Jomtien 'Gay' Beach, dat 'gay' staat nergens beschreven, maar word zo in de volksmond genoemd door veel toeristen van het mannelijk geslacht.

Sinds begin maart is Jim Place de plek waar ik met grote regelmaat neerstrijk om te genieten van de zon en de zee. De mensen die hier de strandtent runnen zijn erg aardig en behulpzaam, doen alles om het naar je zin te maken. De vorige strandtent van Uth was me te rustig, ook nauwelijks tot geen aanspraak meer van mensen uit Nederland of Duitsland.
En hier is het ook niet meer zo druk als in het begin, toen waren alle bedjes en stoeltjes elke dag rond het middaguur bezet. Veel mensen zijn weer vertrokken en na volgende week zal het nog wel wat stiller worden. Voor veel mensen zit het overwinteren eind maart er weer op. Gezien de temperatuur in Nederland, zou ik het liefst nog een paar weken langer willen blijven als ik geen verplichtingen zou hebben, maar helaas.
De meeste bezoekers zijn mannen en als ik het goed gezien heb, zijn ze ook allemaal gay. Alle nationaliteiten kom je hier tegen, veel klitten samen en vormen een vaste groep. Verder heb je ook nog mannen met hun (tijdelijk) Thais vriendje die hier het strand bezoeken.
De massagejongens hebben het druk op Jomtien Gay Beach. Vele heren laten zich regelmatig masseren. Voor mijn geen polonaise aan mijn lijf, ik hou niet meer van massage sinds ik polyneuropathie heb.
Nog een opvallend iets op het strand van Jomtien Gay Beach is de strandmode onder de mannen, het lijkt soms wel een heuse modeshow van de nieuwste zwembroeken, maar ook de onderbroeken die gezien mogen worden. Alleen past soms het lijf er niet bij, zeker als je al zichtbaar op leeftijd bent en het lichaam is uitgezakt en geen lekker kont meer hebt. Dan is zo'n hippe onderbroek of zwembroek al gauw een aanfluiting.
Sinds een tijdje zie ik ook regelmatig een Fransman die het nodig vind om een cockring te gebruiken om het hele zaakje op te pushen. Echt geen gezicht. Ik probeerde er vandaag een foto van te maken toen hij langs liep, maar hij had het in de gaten en hield in en wachtte totdat ik mijn iPad weer weg deed. Er valt dus genoeg te zien hier op Jomtien Gay Beach.

Vandaag was ik samen met Boogie en er zou ook nog een nieuwe 'aanbidder' van mij langskomen. Een paar dagen geleden liep ik hem tegen het lijf bij het hotel. Hij stelde zich meteen voor en gaf te kennen dat hij mij leuk vond en mij beter wilde leren kennen. OMG, weer zo'n vermoeiend type. Zijn naam is Jorg en hij komt uit Libanon. Niet echt mijn cup of tea. Gisteravond kwam ik hem weer tegen en hij wilde graag met mij afspreken. Ik zei dat hij zich geen illusies moet maken, want ik ben lesbisch en val seksueel niet op mannen, dat vond hij geen probleem, hij was bi. Waarschijnlijk betekent lesbisch in Libanon iets anders dan mijn eigen opvatting. Maar goed, wie niet horen wil moet het dan maar ondervinden is mijn motto dan. Ik vertelde dat ik naar het strand van Jomtien Gay Beach zou gaan. Daar had hij nog nooit van gehoord en kende het ook niet. Mooi zo! Zo rond twaalven kon hij mij vinden bij Jim Place, strandtent nr 18. Okee, I see you there nadat we elkaars telefoonnummer hadden uitgewisseld.

Zo rond een uur ging mijn mobiel over, het was Jorg. Hij wilde weten of ik al op het strand was. Ja ik ben op het strand en volgens mij kun je dat ook horen, de branding van de zee maakte veel lawaai. Nadat hij nog 'n keer had gevraagd waar ik lag ging ik weer verder waar ik mee bezig was, lekker lui op mijn rug, verstand op nul, blik op oneindig. Dit tafereel heeft zich nog enkele keren herhaald. Toen Boogie en ik tegen vijven weer terug gingen naar het hotel was Jorg nog in geen velde of wege te bekennen. Mooi zo! Hoe moeilijk kan het zijn als je een strand hebt met nummers en namen van de strandtenten!

Het was weer heerlijk genieten vandaag, woensdag nog één keertje en dan is het wat Thailand betreft afgelopen. Misschien als alles goed met mij gaat, volgend jaar weer genieten op Jomtien Gay Beach.


---
pmc © 25 maart 2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten