zondag 25 december 2016

Lekker vegetarisch etenVandaag, eerste kerstdag lekker vegetarisch gegeten bij J.N.A Vegetarian Food in Jomtien (om de hoek bij de Cola-bar voor de insiders). Bij toeval een tijdje geleden ontdek op de terugweg van een etentje bij de Cola-bar. De kok van dit restaurant was ook kok bij Five Star J. Restaurant, deze is een jaar geleden van eigenaar (en kok) is veranderd. Ik heb er nog een keer met Aoy in april van dit jaar gegeten, het was drie keer niks en hartstikke duur. Ook de gezellige sfeer van de inrichting en interieur was verdwenen.

Ik ben blij dat ik weer een fatsoenlijk, lekker en betaalbaar vegetarisch restaurant heb gevonden als afwisseling, het blijft een gedoe bij het bestellen van eten in een Thais restaurant als je geen vlees (geen dieren) in je eten wil als vegetariër, de keuze is dan ook beperkt.

J.N.A Vegetarian Food - Facebook

Het restaurant is met de 10 Bath taxi (vanuit het centrum richting Jomtien Beach) goed te bereiken, bij de stoplichten waar de taxi rechtsaf slaat naar het strand uitstappen, dan is het nog een paar honderd meter lopen.---
pmc © 25 december 2016

Geen opmerkingen:

Een reactie posten