dinsdag 5 januari 2016

Weer op reisVandaag was ik voor bloedonderzoek, uitslag en gesprek bij mijn internist/hematoloog van het VU medisch centrum in Amsterdam, ik mag weer op reis naar Zuidoost Azië. De komende maanden moet ik wel nog een vaccinatie-programma afwerken voor de nodige bescherming. Toen ik thuis kwam heb ik meteen een vliegticket geboekt naar Thailand. Ik vertrek op maandag 18 april om 17.50 uur vanaf Schiphol met de KLM naar Bangkok en op zondag 17 juli 2016 kom ik weer terug naar Nederland.
De komende tijd kan ik op mijn gemak een visum aanvragen voor 90 dagen aaneengesloten (Non-Immigrant Visa met een Single Entry) bij het Royal Thai Consulate - Amsterdam en andere zaken voorbereiden en regelen. Zo maak ik ook gebruik van de speciale assistentie door KLM CARES, omdat ik moeilijk loop en niet lang kan staan wordt ik met een rolstoel bij de incheckbalie opgehaald en naar de gate gebracht. Op de luchthaven van Bangkok idem dito. Ik ben blij dat ik dan niet zo lang hoef te wachten bij de douane op Suvarnabhumi Airport in Bangkok.

Gezien mijn situatie september 2014, had ik het niet voor mogelijk gehouden dat ik weer zou kunnen reizen. Ik ben echt blij dat ik er weer helemaal bovenop ben gekomen van al die narigheid. De komende jaren zal ik nog wel regelmatig voor controle terug moeten en hopelijk blijf de AML (Acute Myeloïde Leukemie) voorgoed weg.---
pmc © 5 januari 2016

Geen opmerkingen:

Een reactie posten